Νέα σημαντική ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Τη διαχρονική, αμέριστη και έμπρακτη στήριξή της στον τομέα της υγείας επανέλαβε η ΟΠΑΠ Κύπρου, δωρίζοντας ένα Σύστημα Υπολογιστικής Τομογραφίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή την Τετάρτη 26 Απριλίου, παρουσία του Υπουργού Υγείας και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, η ΟΠΑΠ Κύπρου συνδράμει αποτελεσματικά στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το νοσοκομείο στους ασθενείς του, καθώς το εν λόγω σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης έγκυρων ιατρικών εξετάσεων με χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Αλετράρης, κατά την τελετή παράδοσης, η υποστηρικτική παρέμβαση της ΟΠΑΠ Κύπρου κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ο χώρος της δημόσιας υγείας βρίσκεται στο μεταίχμιο εκσυγχρονιστικών αλλαγών.

Μάλιστα, από το 2012, η ΟΠΑΠ Κύπρου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και στην ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων. Συγκεκριμένα τα ιατρικά μηχανήματα που πρόσφερε η ΟΠΑΠ Κύπρου, τα τελευταία πέντε χρόνια, αθροίζονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

«Η πρόσφατη συνδρομή της ΟΠΑΠ Κύπρου εκφράζει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, αλλά και την επιμονή της Εταιρείας να στηρίζει τον νευραλγικό τομέα της δημόσιας υγείας.», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου.