Η ΟΠΑΠ Κύπρου τιμά τη γυναίκα, τιμά την Europa Donna Κύπρου

Τιμώντας την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα γυναίκας, η οποία καθιερώθηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, η ΟΠΑΠ Κύπρου ανανέωσε τη στήριξή της στον Οργανισμό Europa Donna Κύπρου. «Τιμούμε την κάθε γυναίκα της Κύπρου, τιμούμε την κάθε γυναίκα που διεκδικεί με αξιοπρέπεια το δικαίωμα της ποιοτικής ζωής σε σχέση με την υγεία» είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, επιδίδοντας την ετήσια χορηγία της εταιρίας στην Πρόεδρο της  Europa Donna Κύπρου, Εύη Παπαδοπούλου.

Η επίδοση έγινε στη διάρκεια επίσκεψης που ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της Europa Donna στη Λευκωσία, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας Αγάθη Μανναρίδου. Εκφράζοντας την εκτίμησή του για το πολυσήμαντο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός, ο κύριος Αλετράρης διαβεβαίωσε ότι η εταιρία ΟΠΑΠ θα εξακολουθήσει να στηρίζει την επιστήθια φιλία της, αναφερόμενος συμβολικά στα σχετικά προγράμματα της Europa Donna «Επιστήθιες φίλες»,«ΣτηρίΖΩ» και «Γννωρίζω», τα οποία η ΟΠΑΠ Κύπρου ενισχύει διαχρονικά. Παράλληλα με τη στήριξη της Europa Donna η ΟΠΑΠ ενισχύει ήδη και τα δημόσια νοσηλευτήρια με τον ανάλογο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού. «Ο τομέας της υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της κοινωνικής μας δράσης» επανέλαβε ο κύριος Αλετράρης, προσθέτοντας ότι «για την ΟΠΑΠ Κύπρου, η ημέρα της γυναίκας είναι υπόμνηση της υποχρέωσής μας να εκφράσουμε το σεβασμό μας στις γυναίκες της Κύπρου αλλά και της ευθύνης να στηρίξουμε τους αγώνες τους».   

Ευχαριστώντας τον κύριο Αλετράρη, η κυρία Εύη Παπαδοπούλου είπε ότι «με τη συνεπή και δυνατή στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, τα προγράμματα της Europa Donna Κύπρου  μπορούν να λειτουργούν ουσιαστικά και αποδοτικά προς όφελος δεκάδων εκατοντάδων γυναικών του τόπου μας. Οι Λειτουργοί και οι Εθελoντές της Europa Donna» κατέληξε η κυρία Παπαδοπούλου «αγκαλιάζουν κάθε γυναίκα και τα μέλη της οικογένειας της που βιώνουν την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, προσφέροντας πληροφόρηση, ψυχολογική στήριξη και πρακτική βοήθεια, μέσα σε ένα περιβάλλον θαλπωρής και κατανόησης. Στην προσπάθειά μας αυτή, η βοήθεια που μας προσφέρει η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι σημαντική».

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης και η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας Αγάθη Μανναρίδου ενημερώθηκαν επίσης από στελέχη και εθελοντές για τα προγράμματα τα οποία εφαρμόζει η Europa Donna καθώς και για τις ανάγκες που προκύπτουν.