Δικαίωσε τη φήμη του το ΟΠΑΠ All Star Game!

ΣΤA ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΝΔΡΙΩΤΗΣ»

Από το 2011 χαρακτηρίζεται σαν η κορυφαία ψυχαγωγική και αθλητική εκδήλωση στον τόπο μας! Tο 8ο ΟΠΑΠ All Star Game “παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”, φρόντισε να δικαιώσει τη φήμη του! Πραγματικά εντυπωσιακή η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», πρόσφερε θέαμα, χαρά αλλά και συγκίνηση. Παράλληλα έστειλε και τα μηνύματα για σωστή οδική συμπεριφορά.

Έχοντας ρυθμό, γρήγορη εναλλαγή γεγονότων και έντονη συμμετοχή των χιλιάδων θεατών, το 8ο ΟΠΑΠ All Star Game μπορεί να χαρακτηριστεί σαν το ποιοτικότερο που έγινε μέχρι σήμερα. Τόσο οι κορυφαίοι καλαθοσφαιριστές μας που έλαβαν μέρος στον αγώνα των αστεριών όσο και τα μέλη των χορευτικών ομάδων Αντιγόνης Τασουρή, Zumba και Μουσικού Σχολείου Πάφου που στήριξαν το ψυχαγωγικό μέρος, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές. Απολαυστικό ήταν και το υπερθέαμα που πρόσφεραν οι διεθνούς φήμης ακροβάτες Dunkin D ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του δημοφιλούς ελλαδίτη παρουσιαστή Γιώργου Λιανού που παρουσίασε την εκδήλωση με τη συνδρομή των Σάββα Κοσιάρη και Ηρόδοτου Μιλτιάδους.

Υπήρξαν όμως και συγκλονιστικές ανθρώπινες στιγμές όπως τις υπαγορεύει και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Η ΟΠΑΠ Κύπρου διά του Διευθύνοντα Συμβούλου της Δημήτρη Αλετράρη, υλοποίησε την ευχή της επτάχρονης Αποστολίας που αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας της με θαυμαστή δύναμη και αξιοπρέπεια. Η μικρή Αποστολία, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της και τον πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα όνειρο-μια ευχή» Γιώργο Πενηνταέξ, ομολόγησε με γλυκό χαμόγελο την ευχή της που είναι η επίσκεψή της στη Eurodisney στο Παρίσι!

Κορυφαία στιγμή και η απονομή του θεσμοθετημένου από την ΟΠΑΠ, βραβείου «Νεόφυτος Χανδριώτης», στη μνήμη του διεθνούς καλαθοσφαιριστή και άριστου φοιτητή μας, ο οποίος πέθανε την 1η Δεκεμβρίου 2015 σε νοσοκομείο της Βοστώνης, σε ηλικία 22 χρόνων κι αφού πάλεψε γενναία με τον καρκίνο. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον πατέρα του Νεόφυτου, γυμνασιάρχη Δημήτρη Χανδριώτη, στα Μουσικά μας Σχολεία. Παραλαμβάνοντας το βραβείο η Επιθεωρήτρια Μουσικής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Γεωργία Νεοφύτου ξεσήκωσε τους θεατές με την μουσική παρέμβασή της στη μνήμη του Νεόφυτου. Συγκλονιστική ήταν και η ερμηνεία της μαθήτριας του Μουσικού Σχολείου Πάφου, Αντζελίνας Σκούρου την οποία συνόδευσε έξοχα στο αρμόνιο ο συμμαθητής της Αλέξης Δελημπαλτίδης.

Επιδεικνύοντας το ταλέντο τους με κέφι και διάθεση οι κορυφαίοι Κύπριοι / Ευρωπαίοι και Αμερικανοί / Rest of the World καλαθοσφαιριστές έδωσαν ένα καταπληκτικό αγώνα με τους πρώτους να επικρατούν με 62-58. Την έναρξη του αγώνα έκαναν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρέας Μουζουρίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην Πρόεδρος της ΚΟΚ Γιώργος Χρυσοστόμου, επί της θητείας του οποίου καθιερώθηκε το ΟΠΑΠ All Star Day. Συναρπαστικός ήταν και ο διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Μάικ Μπάλογκαν επικρατώντας στον τελικό της Βεατρίκης Ακαθιώτου.

Στις 6,000 των θεατών και πολλοί σύγχρονοι και παλιοί πρωταθλητές μας όπως η Άντρη Ελευθερίου, η Παναγιώτα Ανδρέου, η Κυριακή Κουττούκη, η Άντρη Χριστοφόρου, ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο Παύλος Δράκος και ο Άντρος Χριστοδούλου.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία συμπληρώνει 50 χρόνια δράσης στο νησί μας, εκφράζει τις ευχαριστίες της στις χιλιάδες των θεατών που κατέκλυσαν το στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει με την ίδια αγάπη, συνέπεια και ειλικρίνεια να στηρίζει την κοινωνία του τόπου. Ευχαριστίες και από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο ΟΠΑΠ All Star Game αλλά και στους συντελεστές της διοργάνωσης.