Το OΠΑΠ All Star Day “Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες” ολοκληρώθηκε για ακόμα μια χρονιά με τεράστια επιτυχία

To 2013 έκλεισε για όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό με μια εκδήλωση που θα θυμούνται για καιρό! Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τις ομοσπονδίες πετοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, αντισφαίρισης και καράτε, αποχαιρέτισαν τη χρονιά που πέρασε και υποδέχθηκαν την νέα, με τη φαντασμαγορική, αθλητική εκδήλωση ΟΠΑΠ All Star Day “Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”. Η ψυχαγωγική αυτή εκδήλωση έγινε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στο στάδιο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και πρόσφερε σε όλους όσους έδωσαν το παρών τους, ένα ξεχωριστό αθλητικό υπερθέαμα. Στόχος της εκδήλωσης πάνω απ’ όλα όμως, ήταν να επικοινωνήσει το μήνυμα ότι η εδραίωση της υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς και η ανάπτυξη της κυκλοφοριακής συνείδησης είναι δύο χαρακτηριστικά που οφείλουμε όλοι να προωθήσουμε έτσι ώστε τόσο το 2014 όσο και στο μέλλον τα τροχαία ατυχήματα να μειωθούν σημαντικά, με φιλόδοξο στόχο τα θανατηφόρα ατυχήματα να εξαλειφθούν.

Η αλλαγή αυτή θα επέλθει φυσικά και μέσα από την παιδεία και των διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων του τόπου μας· τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων που γνωρίζουν, σέβονται και κυρίως ακολουθούν τους κανόνες οδικής ασφάλειας για το καλό όλων μας. Την πειθαρχία και την αναγκαιότητα του ομαδικού πνεύματος, μπορούν οι νέοι να την μάθουν μέσα από τον Αθλητισμό ο οποίος τους μαθαίνει να συμπεριφέρονται με αυτοσυγκράτηση και σεβασμό.

Η εκδήλωση All Star Day “Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες”- που να σημειώσουμε ότι διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, έδωσε στο κοινό τα πολύ ουσιαστικά αυτά μηνύματα μέσα από ένα εντυπωσιακό πραγματικά πρόγραμμα που περιείχε: Εκπληκτικό show από τους διεθνούς φήμης Crazy Dunkers που ενθουσίασαν το κοινό με τις καλαθοσφαιρικές τους ακροβασίες. Στη συνέχεια ο φαντασμαγορικός αγώνας φημισμένων καλαθοσφαιριστών που εξελίχθηκε σε ένα υπερθέαμα εξαιρετικών φάσεων, ενώ ο πολυαναμενόμενος καλαθοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των αθλητών των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών αγώνων ήταν για όλους μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία.

Η εκδήλωση της ΟΠΑΠ All Star Day “Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες” είναι μόνο μια από την πληθώρα των ενεργειών που στηρίζει η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ για την ανάπτυξη και τη δημιουργία οδηγικής συνείδησης για τους νέους.