Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει τoν αγώνα του ΠΑΣΥΚΑΦ: ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

Μερικοί αγώνες δεν σταματούν ποτέ, όσο δύσκολοι κι αν είναι.
Η ΟΠΑΠ Κύπρου με ευαισθησία και συνεχή προσφορά στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ, στηρίζει την εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ “Με μόνο 2 ευρώ συνεχίζουμε μαζί στη ζωή” και καλεί το κοινό μέσω αυτής της ελάχιστης προσφοράς των 2 ευρώ, να στηρίξει με το περίσσευμα της αγάπης του τους  συνανθρώπους του που το έχουν ανάγκη.


Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ με μια νέα διαφημιστική εκστρατεία στέκεται για άλλη μια χρονιά δίπλα στον ΠΑΣΥΚΑΦ και στηρίζει το μεγάλο οδικό έρανο που θα έχει διάρκεια από τις 3 μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου του 2012. Η νέα εκστρατεία της ΟΠΑΠ βασίζεται στην ιδέα ότι δύο ευρώ που μπορεί να είναι  ξεχασμένα, χαμένα ή σκορπισμένα, 2 ευρώ που ίσως για μας δεν έχουν τόση σημασία,  να είναι πολύτιμα για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και τους καρκινοπαθείς.
Παράλληλα, στο “Πανηγύρι αγάπης του ΠΑΣΥΚΑΦ” στις 23 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης, η ΟΠΑΠ Κύπρου θα έχει σημαντική παρουσία με ειδικές γωνιές παιγνιδιού για τα παιδιά.

Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, η OΠΑΠ Κύπρου πέρα από την παροχή εξοπλισμού καλύπτει μέρος του κόστους εκπαίδευσης της γιατρού του Συνδέσμου σε εξειδικευμένο κέντρο για φροντίδα ασθενών με καρκίνο, στην Αμερική. Παράλληλα είναι συνεργάτης στα προγράμματα πρόληψης του Συνδέσμου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και το πρόγραμμα της Europa Colon  Κύπρου που εκπροσωπεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η Υγεία αποτελεί το ύψιστο αγαθό για κάθε άνθρωπο. Γι' αυτό και η ΟΠΑΠ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στηρίζοντας τους φορείς που καθημερινά αγωνίζονται με στόχο τη διάσωση ζωών αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής ασθενών.