Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει το Mέλαθρο αγωνιστών ΕΟΚΑ

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ στηρίζει διαχρονικά το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ δείχνοντας ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία του τόπου μας και διαφύλαξαν την ελληνική κληρονομιά και ιστορία της Κύπρου. Φέτος η ΟΠΑΠ χορήγησε την αγορά θεραπευτικής συσκευής εκπαίδευσης βάδισης και ισορροπίας με μερική φόρτιση βάρους, αξίας €15.926.

Το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ προσφέρει στέγη και υπηρεσίες στους αγωνιστές του 1955-59 αλλά και σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στους αγώνες υπέρ της ελευθερίας της πατρίδας μας. Οι πόρτες της μονάδας είναι ανοικτές για κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο που έχει ανάγκη ιατρικής περίθαλψης, φροντίδας και αποκατάστασης. Το Μέλαθρον έχει καταξιωθεί ως κέντρο παροχής υψηλότατου επιπέδου φροντίδας και υγείας και προσφέρει γυμναστήριο, ηλεκτροθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπειά, υδροθεραπεία αλλά πρωτίστως μια άρτια ομάδα που ειδικεύεται στη φυσική ιατρική και αποκατάσταση, λειτουργική αποκατάσταση και αποκατάσταση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η χορηγία αυτή της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ εμπίπτει στο φάσμα κοινωνικής προσφοράς της στον τομέα της Υγείας. Η ΟΠΑΠ εκτός από το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, στηρίζει πολλούς άλλους φορείς και συνδέσμους που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας.