ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ 2ο «ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY, ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ»

Μπάσκετ... και όλα τ’ άλλα!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (17/12) στο Ολυμπιακό Μέγαρο η διάσκεψη Τύπου της ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ αναφορικά με το «ΟΠΑΠ All-Star Day, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Τ. Παπαδόπουλος –Ελευθερία». (18:00-21:00). Την εκδήλωση διοργανώνει η ΟΠΑΠ Κύπρου σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) και τη συμμετοχή των Κυπριακών Ομοσπονδιών Αντισφαίρισης, Χειροσφαίρισης και Πετοσφαίρισης.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο πρόγραμμα ενημέρωσης και προώθησης της οδικής συνείδησης και κυκλοφοριακής αγωγής στην Κύπρο «παίζω με Κανόνες, Οδηγώ με κανόνες». Το παρών θα δώσει το νεανικό συγκρότημα
«Μέλισσες» για να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους και να ανεβάσουν τους ρυθμούς με τη μουσική τους. Επίσης θα πραγματοποιηθούν αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως ο αγώνας ανάμεσα στους All-Stars (Κύπρος/Ευρώπη vs Υπόλοιπος Κόσμος), αγώνας επίδειξης με συμβολική συμμετοχή αθλητών των Special Olympics και αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων, συμπεριλαμβανομένων του Γιώργο Αχιλλέως και της Χρυσταλλένης Τρικωμίτη, όπως και διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων.

Πέραν αυτών, στο τέλος της βραδιάς κάποιοι θα φύγουν με ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο από το στάδιο, αφού θα διεξαχθεί κλήρωση για πέντε iPad και άλλα τόσα PlayStation 3.

Προεόρτια με Live Links
Για την προώθηση της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν δύο Live Links, στις 28 Δεκεμβρίου στο Presse Caffe στη Λεωφόρο Σταυρού και στις 29 Δεκεμβρίου στο Mall of Cyprus. Και στα δύο οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε απίθανους διαγωνισμούς, να κερδίσουν πλούσια δώρα και εισιτήρια για την εκδήλωση, αλλά και να ψυχαγωγηθούν στους ρυθμούς των cheerleaders της ΚΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ ανέφερε ότι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες» μπορούν να δηλώσουν συμμέτοχή μέσω της ιστοσελίδας τις ΚΟΚ (www.basketball.org.cy). Όσοι δηλώσουν συμμετοχή και δεν μαζέψουν βαθμούς ποινής από την ημέρα δήλωσης συμμετοχής μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μια κάρτα για καύσιμα €500.

Ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ κ. Χειμώνας τόνισε στην ομιλία του την αναγκαιότητα κυκλοφοριακής συνείδησης και οδικής ασφάλειας στην Κύπρο, καθώς επίσης και πόσο σημαντικές είναι οι εκδηλώσεις αυτού του χαρακτήρα, αφού εκτός των άλλων προωθούν και τον αθλητισμό.

Προπώληση εισιτηρίων σε συγκεκριμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ και καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με 22449830.