«Παιχνίδι ευθύνης και κοινωνική προσφορά»

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

«Παιχνίδι ευθύνης και κοινωνική προσφορά»

Με σύνθημα δράσης την κοινωνική προσφορά και το παιχνίδι ευθύνης, πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία (Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου) η ετήσια γιορταστική εκδήλωση των μελών του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου σε συνεργασία με τη διοίκηση και τη διεύθυνση της ΟΠΑΠ Κύπρου. Για πέμπτη συνεχή χρονιά η εκδήλωση έγινε παράλληλα με την κοπή της βασιλόπιττας της εταιρίας ΟΠΑΠ, «γεγονός που ομολογεί τη στενή και αρμονική συνεργασία μας», όπως είπε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνδέσμου (ΣΕΠΟΚ) Μάριος Μακρίδης. Ο κύριος Μακρίδης ευχαρίστησε επίσης τη διοίκηση και τα στελέχη της ΟΠΑΠ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ομαλή λειτουργία των πρακτορείων αλλά και για την ειλικρίνεια που διέπει τις σχέσεις τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου, Μιχάλης Χειμώνας, διαβεβαίωσε τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ότι η στήριξη της εταιρίας θα συνεχιστεί με την ίδια ειλικρίνεια προς όφελος των φίλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ και της κυπριακής κοινωνίας ευρύτερα. «Αυτό κάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα η ΟΠΑΠ από το 1969, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα, στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος», είπε ο κύριος Χειμώνας, προσθέτοντας: «Η δυνατή προσφορά της ΟΠΑΠ στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και τον αθλητισμό της Κύπρου, αποτελεί προτεραιότητα της εταιρίας μας, η οποία εκδηλώνεται απόλυτα στην πράξη. Θα χαρακτηρίσω τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ, παιχνίδια ευθύνης γιατί και η όλη παρουσία μας εδράζεται στην ευθύνη απέναντι στην κυπριακή κοινωνία». Η δράση της ΟΠΑΠ στην Κύπρο από το 1969, προβλήθηκε μέσα από σχετική ταινία που ετοιμάστηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου βράβευσε και τους πράκτορες που με τη δουλειά τους συνέβαλαν στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση της δράσης της εταιρίας κατά το 2012. Για την κοινωνική δράση τους αλλά και για τη στήριξή τους στον αθλητισμό τίμησε τους πράκτορες και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Χρυσοστόμου.

Τιμήθηκε επίσης ο αποχωρήσας Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου, Αγγελος Κυριάκου για την πολυετή προσφορά του στο Σύνδεσμο. Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης ξεχώρισε η παρουσία της γνωστής κύπριας δημιουργού, Νάσιας Τραχωνίτου.