Η ΟΠΑΠ Κύπρου δώρισε ένα λεωφορείο για τη μετάβαση των νεφροπαθών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Η ΟΠΑΠ Κύπρου πιστή στην εφαρμογή μεγάλων προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δώρισε στην Οργάνωση Νεφροπαθών ένα λεωφορείο για να διευκολύνει τη μετάβαση των νεφροπαθών από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η μεταφορά των ασθενών στο Νοσοκομείο, είναι ένα από τα κυριότερα και βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι ασθενείς αλλά και οι συγγενείς τους, καθώς πρέπει να βρίσκονται στο Νοσοκομείο 3 φορές την εβδομάδα.

Η παράδοση του λεωφορείου έγινε την Τετάρτη 24 Απριλίου η ώρα 14:00 σε μια σεμνή τελετή έξω από το θάλαμο αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου. Ο κύριος Πέτρος Μάτσας, Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, έδωσε συγχαρητήρια στην ΟΠΑΠ για την χορηγία της στην Οργάνωση Νεφροπαθών αλλά και για τη συνεχή και πολυεπίπεδη στήριξη της στον τομέα της Υγείας μέσα από ένα ευρύ φάσμα προσφοράς και συνεισφοράς.

Η Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό να προσφέρει οικονομική και ψυχολογική στήριξη και βοήθεια, στην ανακούφιση των νεφροπαθών καθώς και με την πρόληψη των νεφροπαθειών. Επίσης φροντίζει για τις ανέσεις των ασθενών στα νοσοκομεία και πραγματοποιεί ενέργειες για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν τις νεφροπάθειες.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου μέσα από την κοινωνική της προσφορά στον τομέα της Υγείας στηρίζει την Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών και συμπαραστέκεται στο σημαντικό και αξιόλογο έργο της. Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει πληθώρα οργανώσεων και φορέων που με τις ενέργειές τους έχουν στόχο την πρόληψη ασθενειών, τη συμπαράσταση των ασθενών και των οικογενειών τους που καθημερινά δίνουν αγώνα για το πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία.