Η ΟΠΑΠ Κύπρου ενισχύει τα αγροτικά σωματεία της ΣΤΟΚ και το έργο τους

Ο Αθλητισμός δεν ανήκει μόνο στους μεγάλους αθλητές και τους σημαντικούς αγώνες. Αφορά όλους τους νέους ανθρώπους που έχουν όνειρο να διαπρέψουν και να εμπνεύσουν μέσα από τον αγώνα τους• αφορά ανθρώπους απλούς, καθημερινούς που έχουν πάθος, όραμα και θέλουν να βελτιώσουν ή να συνεισφέρουν στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, πιστή στις αρχές της που αφορούν την Αθλητική Ιδέα, στηρίζει κάθε προσπάθεια και ενέργεια που συμβάλλει στην αναβάθμιση του Αθλητισμού, γι’ αυτό και είναι διαχρονικά στο πλευρό της Συνομοσπονδίας Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου (ΣΤΟΚ) και τα άπορα σωματεία της.

Φέτος, τα άπορα σωματεία της ΣΤΟΚ ήταν αποδέκτες αθλητικού εξοπλισμού από την ΟΠΑΠ, μέσα από μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΠΑΠ στη Λευκωσία, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2013. Η παράδοση του αθλητικού εξοπλισμού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Μιχάλης Χειμώνας, “αποτελεί μια ουσιαστική ενίσχυση των σωματείων της ΣΤΟΚ και των αθλητών τους. Σωματείων που ήταν πάντοτε σημαντικές πηγές εξεύρεσης ποδοσφαιρικών ταλέντων.”

Το αγροτικό ποδόσφαιρο άλλωστε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής παράδοσης της Κύπρου και η ύπαρξή του βοηθάει την εξάπλωση της ιδέας της άθλησης ιδιαίτερα μεταξύ των νέων ανθρώπων. Η ενίσχυση και στήριξη της ΣΤΟΚ αποτελεί για την ΟΠΑΠ όχι μόνο μια πτυχή του αθλητικού προγράμματος της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης αλλά μια ιδιαίτερα υψηλής σημασίας ενέργεια για την προώθηση της αθλητικής συνείδησης και της αγάπης για το ποδόσφαιρο, είτε αυτό είναι επαγγελματικό είτε ερασιτεχνικό.