Ποιοτικές επιλογές από την πολιτιστική πύλη ΟΠΑΠ Κύπρου!

Οι συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί με την εμφάνιση του Covid-19  μας υποχρεώνουν να μένουμε στο σπίτι και να μας αφήνουν μακριά από όσα πολλά θα θέλαμε να κάνουμε. Η προστασία της υγείας όλων μας προέχει ασφαλώς γι αυτό και πολύ σωστά κάνουμε που μένουμε σπίτι.

Στα τόσα όμορφα και δημιουργικά που μπορούμε να μοιραστούμε με την οικογένεια μας αλλά και με τον εαυτό μας, η ΟΠΑΠ Κύπρου προσθέτει και μια ακόμη ευχάριστη επιλογή. Είναι η διαδικτυακή πολιτιστική πύλη  https://texnistospiti.com/ η οποία μπορεί να μας μεταφέρει σε συναυλίες, παραστάσεις χορού, μουσικά αφιερώματα και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις πολιτισμού από καλλιτεχνικούς φορείς, από τα Μουσικά μας Σχολεία και άλλα σύνολα που διαχρονικά στηρίζει η ΟΠΑΠ Κύπρου, στη βάση του σεβασμού για τους δημιουργούς της τέχνης και του πολιτισμού.

Η πολιτιστική έκφραση στις όποιες μορφές της, πέρα από τη δημιουργική της αξία και προσφορά ψυχαγωγίας, ήταν πάντα και δυνατό αποκούμπι σε δύσκολες ώρες της κοινωνίας μας. Έτσι και τώρα αποτελεί μια ουσιαστική επιλογή την οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε μέσα από την διαδικτυακή πολιτιστική πύλη https://texnistospiti.com/ ώστε οι ώρες στο σπίτι να γίνονται πρόσκληση και εισιτήριο για ευχάριστες και ποιοτικές εκδηλώσεις!