04/05/2011
Δελτίο Τύπου - Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. Βράβευσε τον Νικοπολίδη

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης βράβευσε τον Αντώνη Νικοπολίδη ως MVP της 30ης αγωνιστικής

Σε μια σύντομη και θερμή εκδήλωση στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Σπανουδάκης απένειμε τον τίτλο του MVP της 30ης (και τελευταίας) αγωνιστικής του εφετινού πρωταθλήματος της Super League στον Αντώνη Νικοπολίδη.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Σπανουδάκης στο πρόσωπο του διεθνούς τερματοφύλακα η ΟΠΑΠ Α.Ε. αναγνωρίζει τον σπουδαίο αθλητή, με τη μακρά και εξαιρετικά αποδοτική σε τίτλους θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο – με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro 2004 - αλλά και το ήθος το οποίο επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στα γήπεδα.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Νικοπολίδης, αφού ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε σήμερα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τον αποχαιρέτησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατά τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, υπογράμμισε ότι μετά από 25 χρόνια κατά τα οποία «έκανε αυτό που αγαπούσε, σήμερα νιώθει κενός», γι' αυτό και υποσχέθηκε σύντομα «να βρει κάτι που θα τον φέρει πίσω στους χώρους τους οποίους αγάπησε και που θα τον εκφράζει απολύτως». Δεν έκρυψε ότι τον ενδιαφέρει η προπονητική καριέρα, για χάρη της οποίας είναι διατεθειμένος να κάτσει πάλι «στα θρανία».

Αναφερόμενος στις καλύτερες στιγμές τις οποίες έζησε στους αγωνιστικούς χώρους στάθηκε ιδιαίτερα σε δυο: την μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και την ημέρα της κατάκτησης του «νταμπλ» της περιόδου 2004-2005, «με το οποίο έδωσα απαντήσεις σε όσους με είχαν αμφισβητήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αλλαγή ομάδας που έκανε μετά από 15 χρόνια και ιδίως την ώρα κατά την οποία για πρώτη φορά έφτασε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.