08/07/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΟ CRAZY BINGO ΚΑΙ DASHING DERBY ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ PLAYZONE ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Το Crazy Bingoκαι Dashing Derby προστίθενται από αύριο στην Playzone των πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Δυο νέα εικονικά παιχνίδια προστίθενται από αύριο, Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην "βιβλιοθήκη" των GoLuckyόπου έως τώρα παίζονται τα παιχνίδια Balloonsκαι Goal.

Στόχος της ΟΠΑΠ Α.Ε. - όπως, άλλωστε, είχε προαναγγελθεί - είναι ο εμπλουτισμός της Playzone, με διαρκώς νέα και συναρπαστικά παιχνίδια που προσφέρουν περισσότερη διασκέδαση και ψυχαγωγία. Και τα νέα παιχνίδια προβάλλονται και παίζονται στην οθόνη ΤΑΧ.

Τα παιχνίδια της playzone, όπως είναι γνωστό, είναι προκαθορισμένης απόδοσης, δηλαδή ο παίκτης γνωρίζει εκ των προτέρων ποιά είναι τα πιθανά κέρδη του, με ελάχιστο κόστος συμμετοχής τα 0,10€ ενώ ο παίκτης μπορεί να συμμετέχει ποντάροντας μέχρι 2€ αυξάνοντας αντίστοιχα την αξία των αποδόσεων του, ενώ παράλληλα του προσφέρονται δυνατότητες να κερδίσει επιπλέον Bonus(Bonusπαιχνίδια) ή να ρισκάρει τα κέρδη του πολλαπλασιάζοντάς τα (Doubleπαιχνίδια).

Το CrazyBingo είναι ένα κλασσικό παιχνίδι Μπίνγκο. Ο παίκτης αγοράζει από 1 έως 4 κάρτες με 15 προεπιλεγμένους αριθμούς η κάθε μία, πατάει GO και παρακολουθεί την κλήρωση στην οθόνη του τερματικού του. Στόχος είναι να κάνει BINGO! Δηλαδή, να αντιστοιχίσει και τα 15 νούμερα της κάρτας του με τους κληρωθέντες αριθμούς.

Στο παιχνίδι Dashing Derby εικονικοί ιπποδρομιακοί αγώνες προβάλλονται στην οθόνη του παίκτη. Στόχος του είναι να προβλέψει ποιο άλογο θα κερδίσει στον αγώνα! Ο παίκτης ποντάρει στους συμμετέχοντες, επιλέγοντας ανάμεσα από πέντε διαφορετικούς τύπους στοιχηματισμού - ΓΚΑΝΙΑΝ, ΠΛΑΣΕ, ΦΟΡΚΑΣΤ, ΡΙΒΕΡΣ ΦΟΡΚΑΣΤ (ΔΙΔΥΜΟ), ΤΡΙΚΑΣΤ - πατάει GO και ο αγώνας ξεκινάει αμέσως στην οθόνη του.

Από την Τετάρτη, λοιπόν, 6 Ιουλίου, όσοι προσέρχονται στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. και ειδικά στον διαμορφωμένο χώρο των πρακτορείων Playzone, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων (4) παιχνιδιών, ενώ σύντομα στην σειρά των GoLucky, θα προστεθούν και άλλα συναρπαστικά παιχνίδια.