19/10/2011
ΛΙΓΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΗΡΑΝ

Λίγα έπαιξαν, πολλά πήραν το Σαββατοκύριακο παίκτες των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. – 8ο τζακ-ποτ στο Τζόκερ ανέβασε το ποσό της πρώτης κατηγορίας στα 4 εκατ. ευρώ

Το όγδοο στη σειρά τζακ-ποτ στο Τζόκερ που σημειώθηκε χτες, ανέβασε το ποσό της πρώτης κατηγορίας νικητών που θα διεκδικήσουν οι παίκτες στην κλήρωση της προσεχούς Πέμπτης (20/10) τουλάχιστον στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. μοίρασαν πολλά λεφτά σε παίκτες που έπαιξαν δελτία αξίας από 0,5 έως 5 ευρώ!

Συγκεκριμένα:

Στη 2η κατηγορία( 5άρια) στοΤΖΟΚΕΡ βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των € 266.782,85. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο των κκ Βασίλειου Πανταζή και Δήμητρας Μαγκανουδάκη στη Ραφήνα Αττικής και κόστιζε 2,50 ευρώ.

Επίσης, στην 2η κατηγορία (5+1) στο ΛΟΤΤΟ βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των € 50.000. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της κυρίας Δήμητρας Ασιλιάν στην Αργυρούπολη και κόστιζε τρία (3) ευρώ.

Στη 2η κατηγορία (6άρια) στο ΠΡΟΤΟ βρέθηκαν τρία (3) τυχερά δελτία που κερδίζουν το ποσό των € 25.000. Τα τυχερά δελτία παίχτηκαν στα πρακτορεία της κας Αμαλίας Τζαβάρα στο Ηράκλειο Αττικής και κόστιζε δύο (2) ευρώ, του κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου στα Νέα Παλάτια Αττικής και κόστιζε πέντε (5) ευρώ και το τρίτο στο πρακτορείο των κκ Πασχαλιάς Πατέλα και Θεοδώρου Μαυροματίδη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και κόστιζε δύο (2) ευρώ.

Τέλος, τέσσερα τυχερά δελτία που κερδίζουν το καθένα το ποσό των € 50.000 βρέθηκαν κατά την κλήρωση του EXTRA5 το Σάββατο. Τα τυχερά δελτία παίχτηκαν στα πρακτορεία των κυρίων Γεωργίου και Αριστοτέλη Τερπάνη στο Κιλκίς και κόστιζε ένα (1) ευρώ, στου κ. Παναγιώτη Αθανασιάδη στη Νέα Ιωνία Αττικής, κόστισε δύο (2) ευρώ, στης κυρίας Ελισάβετ Σαριπανίδου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και κόστιζε μόλις πενήντα λεπτά (0,50) και στο πρακτορείο της κυρίας Σταυρούλας Πρίφτη στο Λαγονήσι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.