10/05/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν τα χέρια ενόψει του Final Four στην ΟΠΑΠ Α.Ε.

Μια συνάντηση που αναδεικνύει το υψηλό διοικητικό και αθλητικό φρόνημα που επικρατεί στις τάξεις των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, των δυο πανάξιων εκπροσώπων μας στο FinalFour, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, 8 Μαΐου, στις 14:00, με πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ Α.Ε., στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Κηφισού 62 – Περιστέρι – αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

Οι προπονητές των δυο ομάδων Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς, καθώς και οι παίκτες Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση των ομάδων για την Κωνσταντινούπολη (Τετάρτη), θα δώσουν τα χέρια και θα ευχηθούν καλή επιτυχία οι μεν στους δε, ενώ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης θα ευχηθεί και στους δυο «Καλή Τύχη».

Θυμίζουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι ο μέγας χορηγός και των δυο κορυφαίων ελληνικών ομάδων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σημείωση: Λόγω του προπονητικού προγράμματος, η συνάντηση θα ξεκινήσει δίχως καμία καθυστέρηση στις 14:00, ενώ για τον ίδιο λόγο οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, προκειμένου να γίνουν πολλές, θα πρέπει να είναι σύντομες και σαφείς, ώστε αντίστοιχα να είναι και οι απαντήσεις.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.