30/05/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκδήλωση της ΟΠΑΠ Α.Ε., ως Μέγα Χορηγού,
κατά την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου
στο «Έλ. Βενιζέλος» - Κυριακή 3 Ιουνίου

Μια διαφορετική αναχώρηση οργανώνει για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου η ΟΠΑΠ Α.Ε. προκειμένου να πει Καλό Ταξίδι και Καλή Τύχη στους προπονητές, παίκτες και διοίκηση της ΕΠΟ.

Η εκδήλωση, στην οποία θα παραστεί σύσσωμη η αποστολή της Εθνικής Ομάδας, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sofitel, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», την Κυριακή, 3 Ιουνίου, στις 13:45.

Κατά τη διάρκειά της θα μιλήσουν – αλλά και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων - ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Φερνάντο Σάντος και ο Αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καραγκούνης.

Θα γίνουν δηλώσεις από παίκτες, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την υπογραφή της νέας χορηγικής σύμβασης της ΟΠΑΠ Α.Ε. η οποία θα συνεχίσει να είναι ο Μέγας Χορηγός της Εθνικής Ομάδας ως το Μουντιάλ του 2014.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σημειώσεις:

  • Επειδή ο χρόνος της εκδήλωσης είναι αυστηρά προκαθορισμένος (από την ώρα απογείωσης του αεροσκάφους) παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι και ιδίως τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτορεπόρτερς να προσέλθουν στο χώρο στις 13:15.
  • Οι θέσεις για τις κάμερες και τους φωτορεπόρτερς θα έχουν προκαθοριστεί, ώστε όλοι να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα, ενώ στους δημοσιογράφους θα διατεθεί δωρεάν Wi-Fi στην αίθουσα.