07/06/2012
ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

"Boarding pass" στην ...τύχη στο νέο πρακτορείο της ΟΠΑΠ στο "Ελ. Βενιζέλος"

Ένα νέο - πρότυπο πρακτορείο της ΟΠΑΠ λειτουργεί στους χώρους αναχώρησης των επιβατών του αεροδρομίου "Ελ.Βενιζέλος" από τις 29 Μαΐου, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους ταξιδιώτες, πριν την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος, για ...απογείωση προς την τύχη, σε ένα περιβάλλον άνετο και ευχάριστο.

Στο νέο πρακτορείο, βεβαίως, μπορούν να εξυπηρετηθούν και όσοι δεν είναι επιβάτες κάποιας πτήσης, καθώς βρίσκεται σε χώρο πριν απ' τον πρώτο έλεγχο των εισιτηρίων.

Εκτός από την άνεση και το πλήθος των τηλεοπτικών δεκτών με θέαμα (μεταδόσεις αγώνων κ.α.) και πλούσιο ενημερωτικό υλικό που ενδιαφέρει τους παίκτες, στο συγκεκριμένο πρακτορείο οι πελάτες της ΟΠΑΠ Α.Ε. έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση ενός νέου concept, των ατομικών/διακριτικών θέσεων, όπου ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει τα δελτία του απερίσπαστος, έχοντας στη διάθεσή του ξεχωριστή οθόνη μέσω της οποίας μπορεί να έχει τις πληροφορίες που εκείνος επιθυμεί στη δεδομένη στιγμή.

Το πρακτορείο στο "Ελ. Βενιζέλος", καθ' όλη τη διάρκεια του Euro 2012, θα λειτουργεί καθημερινά ως και τη λήξη του τελευταίου αγώνα δεχόμενο δελτία του "Πάμε Στοίχημα live".

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες από το νέο-πρότυπο πρακτορείο της ΟΠΑΠ έχουν αναρτηθεί στο site του ΑΠΕ για ελεύθερη χρήση από τα ΜΜΕ.

Το νέο πρότυπο πρακτορείο ΟΠΑΠ άρχισε να λειτουργεί στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Το νέο πρότυπο πρακτορείο ΟΠΑΠ άρχισε να λειτουργεί στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Το νέο πρότυπο πρακτορείο ΟΠΑΠ άρχισε να λειτουργεί στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ