11/06/2012
Πολλά Λεφτά Μοιράζουν ΤΖΟΚΕΡ & ΛΟΤΤΟ

Άμεση πληρωμή κερδών από το Σαββατοκύριακο και για το Τζόκερ και Λόττο που μετά από διαδοχικά Τζάκ-ποτ μοιράζουν πολλά λεφτά

Από αύριο οι τυχεροί του Λόττο, Τζόκερ και του ΠΡΟΤΟ, θα μπορούν να εισπράττουν τα κέρδη τους δεκαπέντε (15) λεπτά μετά την κλήρωση και τη διαλογή των τυχερών δελτίων. Πρόκειται για ακόμη μια καινοτομία που εισάγει χάρη των παικτών της η ΟΠΑΠ Α.Ε., ικανοποιώντας και ένα αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των πρακτόρων.

Να σημειωθεί ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από ένδεκα (11) διαδοχικά Τζάκ-ποτ στο Λόττο και εννιά (9) στο Τζόκερ τα λεφτά που θα μοιραστούν στην 1η κατηγορία των νικητών και στα δυο δημοφιλή παιχνίδια είναι πολλά. Συγκεκριμένα:

Τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ στην 1η κατηγορία (5+1) των νικητών, μετά και το χτεσινό τζακ-ποτ. Αντίθετα στη 2η κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τρία (3) τυχερά δελτία το καθένα απ' τα οποία κέρδισε 72.612,31 ευρώ. Τα δελτία κατατέθηκαν σε πρακτορεία στο Αγρίνιο, στην Κορώνεια και στο Πλατύ και κόστισαν αντίστοιχα 50 λεπτά, 2,5 και 9 ευρώ.

Στο Λόττο, μετά και το τζακ-ποτ της Τετάρτης, στην αυριανή κλήρωση και στην 1η κατηγορία (6άρια) θα μοιραστούν τουλάχιστον 1,1 εκατ. ευρώ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.