11/06/2012
Ταξίδι στην Βαρσοβία - και εναρκτήριο παιχνίδι Euro 2012 - μόλις με 60 λεπτά χάρη στο "Πάμε Στοίχημα"

Τα οικονομικά προβλήματα περίσσευσαν για τους περισσότερους Έλληνες, αλλά σε κάποιους περίσσευσε και η τύχη, με συνέπεια να βρεθούν στη Βαρσοβία και στο εναρκτήριο παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Πολωνία, με κόστος κάτω από 1,5 ευρώ, συμπληρώνοντας τις προηγούμενες εβδομάδες ένα δελτίο του "Πάμε Στοίχημα" συμμετέχοντας, ταυτόχρονα, στην "Άμεση νίκη", την αυτόματη κλήρωση κατά την επικύρωση του κάθε δελτίου.
Ένας απ' αυτούς ο Αλέξανδρος Φούρλιος, από τις Σέρρες, ο οποίος έπαιξε ένα δελτίο αξίας 60 λεπτών και η τύχη του χαμογέλασε πριν καν ολοκληρωθούν οι αγώνες στους οποίους είχε ποντάρει. Τρεις άλλοι, οι Ιωάννης Δέρβας, από τον Άλιμο, Dariusz Burkack, από του Ζωγράφου και Πασχάλης Γρίψιος, από την Ορμυλία Χαλκιδικής, ...πλήρωσαν ο καθένας 90 λεπτά το ταξίδι, φυσικά full passion, ενώ ...ακριβότερα, 1,5 ευρώ, κόστισε το ίδιο ταξίδι για τους Σταυρούλα Παλάβρατζη, από την Καβάλα, το ζεύγος Παπαχριστόπουλου, από την Αθήνα και τον Αθανάσιο Χατζηαθανασίου, από την Θεσσαλονίκη.
Αυτοί και άλλοι 240 ήσαν οι πρώτοι τυχεροί της "Άμεσης νίκης" του "Πάμε Στοίχημα" της ΟΠΑΠ Α.Ε. που ταξίδεψαν στην Πολωνική πρωτεύουσα για ένα τριήμερο, παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα της εθνικής ομάδας για το Euro 2012, στάθηκαν στο πλευρό της και επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και προπαντός υπερήφανοι.
Τυχερός των ...τυχερών (σ.σ. ίσως και να διεκδικεί μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες) ο Δημήτρης Μπότσαρης, από το Χαϊδάρι, ο οποίος είχε κληρωθεί και στον αντίστοιχο διαγωνισμό της ΟΠΑΠ Α.Ε. για το φάϊναλ-φορ του μπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παρακολούθησε χάρη στο «Πάμε Στοίχημα» τις δύο από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της χρονιάς στην Ευρώπη.
«Παίζω συχνά "Πάμε Στοίχημα", έτσι κι αλλιώς μου αρέσει σαν παιχνίδι, αλλά επιδιώκω να εκμεταλλευθώ τις έκτακτες προσφορές της ΟΠΑΠ Α.Ε.. Και μπορεί, έως σήμερα, να μην στάθηκα να κερδίσω στοιχηματίζοντας, ωστόσο, βγήκα εξαιρετικά κερδισμένος με τα δυο ταξίδια που μου πρόσφερε η "Άμεση νίκη"», δήλωσε ο κ. Μπότσαρης.
Τους πρώτους, από τους συνολικά 750 τυχερούς-ταξιδιώτες του "Πάμε Στοίχημα" στην Πολωνία, υποδέχθηκε έξω από το εθνικό στάδιο «Ναρόντοβι», λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Πολωνίας-Ελλάδας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης, ο οποίος δήλωσε:
«Η ΟΠΑΠ, με πολλούς τρόπους, επιστρέφει ένα σημαντικό μέρος των κερδών της στους πελάτες της. Η συμμετοχή στα παιχνίδια της είναι ένας ακόμη τρόπος αναψυχής και διασκέδασης, έτσι το βλέπουμε εμείς κι έτσι θέλουμε να το αντιλαμβάνονται και οι παίκτες. Μαζί τους, αλλά και με όλους όσους θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ, κτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, αξιοποιώντας τακτικά τη μέθοδο της "Άμεσης νίκης" δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να κερδίζουν σημαντικά ποσά ή και πολύ σημαντικά δώρα, όπως ένα ταξίδι στην τελική φάση μιας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον με κάθε ευκαιρία». Και πρόσθεσε:
«Πρόσφατα το κάναμε με την ευκαιρία του Final Four της Κωνσταντινούπολης και αυτές τις ημέρες με το Euro 2012. Δίνουμε την ευκαιρία, με το "Πάμε Στοίχημα", σε ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βρεθούν κοντά στους Έλληνες διεθνείς, να τους στηρίξουν στη διάρκεια των αγώνων τους, να διασκεδάσουν μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σημείωση: Φωτογραφικό υλικό με τους φιλάθλους-ταξιδιώτες της ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει αναρτηθεί στο site του ΑΠΕ για ελεύθερη χρήση από τα ΜΜΕ

«ΠΑΜΕ ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1
«ΠΑΜΕ ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2