14/06/2012
Ρεκόρ ...τύχης: με 30 λεπτά πήγαν Euro 2012 χάρη στο "Πάμε Στοίχημα"

Ένα ζευγάρι από τη Μεταμόρφωση Αττικής και μια κυρία από τη Νέα Νικομήδεια - ένα χωριό κοντά στη Βέροια - έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ και έφτασαν ως τον Βρότσλαβ της Πολωνίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Τσεχίας - Ελλάδας, έχοντας κερδίσει το ταξίδι με τη διαδικασία της "Άμεσης νίκης" συμπληρώνοντας από ένα δελτίο του "Πάμε Στοίχημα" αξίας μόλις 30 λεπτών!

Πρόκειται για το ζεύγος της Ευγενίας Ζαντιώτου και του Γιώργου Λυτόπουλου, καθώς και την Γεωργία Κότογλου.

Μαζί τους βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου παίκτες του "Πάμε Στοίχημα" από την Αθήνα, τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, την Εύβοια, τον Βόλο, το Μεσολόγγι και πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Οι περισσότεροι συμμετείχαν στην διαδικασία της "Άμεσης νίκης" έχοντας καταθέσει ένα δελτίο μικρής αξίας.

Έτσι, έναντι ενός δελτίου αξίας 60 λεπτών στην Πολωνία η Αντιγόνη Λιτού από την Αθήνα, με ένα άλλο αξίας 90 λεπτών ο Γιώργος Καμαριώτης από την Κομοτηνή και με δελτία αξίας 1,5 ευρώ οι Σωτήρης Γερόλυμος από το Κερατσίνι, Γεράσιμος Στουφής και Φραγκίσκος Παπαγεωργίου από την Αθήνα, Γιώργος Καλογερόπουλος από την Θεσσαλονίκη, Ηλίας Πάνος από τον Βόλο και Κωνσταντίνος Γράππας από την Χαλκίδα.

Συνολικά 450 φίλοι του "Πάμε Στοίχημα" παρακολούθησαν τους δυο πρώτους αγώνες της εθνικής ομάδας στην τελική φάση του Euro 2012, χάρη στην πάγια απόφαση της ΟΠΑΠ Α.Ε. να επιστρέφει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ένα σημαντικό μέρος των κερδών της στους πελάτες της, κτίζοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.