05/09/2012
Συνεχίζεται και εφέτος το πρόγραμμα της ΟΠΑΠ Α.Ε. "φιλοξενία στα γηπέδα"

Περισσότερα από 130 φίλαθλοι βρέθηκαν στα γήπεδα της Super League το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, χάρη στο πρόγραμμα φιλοξενίας που εφαρμόζει η ΟΠΑΠ Α.Ε. για τρίτο συνεχόμενο χρόνο.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο διατέθηκαν:

  • 15 προσκλήσεις στον Α.Ο. Άμιλλα Περιστερίου, για τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ
  • 37 προσκλήσεις στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αρίων Χανίων, για τον αγώνα ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
  • 15 προσκλήσεις στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Αρκαδίας και 20 προσκλήσεις στον Σύλλογο Τριτέκνων Δήμου Τριπόλεως, για τον αγώνα ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
  • 40 προσκλήσεις στη σουίτα του ΟΑΚΑ στον Σύλλογο Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων & στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πανόραμα» Γαλατσίου, για τον αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
  • 10 προσκλήσεις στη σουίτα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» στον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ», για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
  • 8 προσκλήσεις στη σουίτα του γηπέδου «Χαριλάου» στα παιδιά από το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης, για τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΟΦΗ.

Επίσης, διατέθηκαν 16 προσκλήσεις μέσω 8 Ραδιοφωνικών Σταθμών ακροατές, για όλους τους αγώνες της Super League.

Στις κερκίδες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε χτες και ο πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε και συζήτησε με τα παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ» και τους συνοδούς τους, ενώ τους διένειμε και δώρα του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα «φιλοξενία στα γήπεδα» εφαρμόζει η ΟΠΑΠ Α.Ε. αξιοποιώντας τα εισιτήρια/προσκλήσεις που εξασφαλίζει μέσω των χορηγιών της στη Super League και τις ομάδες.

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012 περισσότεροι από 4.500 φίλαθλοι βρέθηκαν στα γήπεδα της Super League, της Football League και της Football League 2, σε όλη τη χώρα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σημείωση: φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση του κ. Λουρόπουλου με τα παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ», καθώς και από τη φιλοξενία παιδιών στη σουίτα του γηπέδου «Χαριλάου», έχουν αναρτηθεί στο site του ΑΠΕ για δωρεάν χρήση από τα ΜΜΕ.

Συνάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΠΑΠ Α.Ε Κωνσταντίνου Λουρόπουλου με παιδιά από το Σύλλογο της Φλόγας - Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 3