19/09/2012
Τρεις εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την συμβολή της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε όλο το εύρος του ελληνικού αθλητισμού

Την οικογένεια του επαγγελματικού μπάσκετ θα υποδεχθεί αύριο στα γραφεία της η ΟΠΑΠ Α.Ε., προκειμένου να γίνει η κλήρωση της BasketleagueΟΠΑΠ 2012-2013, αλλά και να βραβευθούν οι κορυφαίοι της περσινής χρονιάς, μεταξύ των οποίων ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος θα ταξιδεύσει από το Βελιγράδι για να παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς.

Στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΣΑΚΕ, σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ θα παραστεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ενώ την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Παρόντες πολλοί καλαθοσφαιριστές από όλες τις ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά και εκπρόσωποι των ομάδων και άλλων φορέων.

Η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει ακριβώς στις 13:00, θα μεταδοθεί απ' ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ.

Εξάλλου, την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Caravel, θα δοθεί η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας, που ως γνωστό πραγματοποιείται τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου και του οποίου Μέγας Χορηγός είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τέλος, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, επίσης στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. (Κηφισού 62 – Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων, ισόγειο), η διοίκηση της εταιρείας θα υποδεχθεί τους αθλητές της Παραολυμπιακής Ομάδας, που μας εκπροσώπησαν κατά τον καλύτερο τρόπο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Θυμίζουμε ότι τόσο η προετοιμασία, όσο και η συμμετοχή των αθλητών στους Αγώνες εξασφαλίστηκε από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.