07/01/2013
Οι αγώνες των play off του αμερικανικού ποδόσφαιρου περνούν τον Ατλαντικό χάρη στο «Πάμε Στοίχημα»

Από αύριο, 4 Ιανουαρίου, οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» θα έχουν μια ακόμη συναρπαστική ευκαιρία να επιλέξουν στο κουπόνι. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. εμπλουτίζει τα παιχνίδια του κουπονιού και με το Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (NFL). Οι φίλοι του στοιχήματος και του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (NFL) θα μπορούν, πλέον, να επιλέξουν τον νικητή των εξαιρετικά συναρπαστικών αναμετρήσεων, στη φάση των playoff, μεταξύ των κορυφαίων αμερικανικών ομάδων, αλλά και να ποντάρουν στο σύνολο των πόντων προβλέποντας αν οι αγώνες θα τελειώσουν overή under. Για τους μυημένους στο συναρπαστικό αυτό άθλημα, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιο θα είναι το ζευγάρι του 47ου μεγάλου τελικού της 3ης Φεβρουαρίου 2013 στη Νέα Ορλεάνη αλλά και ποια ομάδα θα κατακτήσει το τίτλο του πρωταθλητή.

Η λίγκα που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του πρωταθλήματος ονομάζεται NFL (National Football League) και τη συγκροτούν τριάντα δύο (32) ομάδες, κατανεμημένες σε δυο (2) περιφέρειες (conferences) των δεκαέξι (16) ομάδων. Η κάθε περιφέρεια, η AFC (American Football Conference) και η NFC (National Football Conference), διαθέτει τέσσερις (4) ομίλους (divisions) με τέσσερις (4) ομάδες ο καθένας.

Στα play off προκρίνονται έξι (6) ομάδες από κάθε περιφέρεια, οι τέσσερις (4) νικητές του κάθε ομίλου και οι δυο (2) επόμενες ομάδες, με το καλύτερο ρεκόρ νικών (wild cards).

Οι δύο πρωταθλήτριες των περιφερειών (AFC champion και NFC champion) παίζουν στον τελικό, στο φημισμένο NFL Superbowl το οποίο είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ και ένα από το πιο εμπορικά γεγονότα παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχήματα που προσφέρονται για το Αμερικανικό Ποδόσφαιρο , θα βρείτε στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ αλλά και στο site www.opap.gr.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α. Ε.