18/04/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το πολύπλευρο έργο και τις δράσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε. παρουσίασε χθες ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, στους νέους που παρακολούθησαν το τριήμερο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, το οποίο διοργάνωσε για τρίτη χρονιά ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ κ. Ι. Λαδόπουλος.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, ο κ. Λουρόπουλος κάλεσε τα νέα παιδιά να εκμεταλλευτούν την κρίση δημιουργώντας ευκαιρίες, υπογράμμισε ωστόσο, ότι το επιχειρείν απαιτεί σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Αναφερόμενος στους νέους τομείς ανάπτυξης της ΟΠΑΠ Α.Ε., επεσήμανε ότι αναμένεται να δημιουργήσουν πολλές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ενώ τόνισε ότι η Εταιρεία με τις υπάρχουσες δραστηριότητές της και το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της στηρίζει ήδη έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις νέων που συμμετείχαν στην ενότητα «Νέοι και επιχειρηματικότητα: Υπάρχει διέξοδος», στην οποία ο κ. Λουρόπουλος ήταν εισηγητής, ενίσχυσε την αισιοδοξία του ακροατηρίου και σημείωσε ότι οι νέοι επιχειρηματίες δεν πρέπει να φοβούνται τα λάθη, γιατί μέσα από αυτά φτάνει κανείς στις σωστές αποφάσεις.

Στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, η ΟΠΑΠ Α.Ε. συμμετείχε και με περίπτερο στον χώρο των εργασιών του Συνεδρίου, όπου πραγματοποιήθηκε και ένα μικρό happening κατά τη διάρκεια του οποίου κληρώθηκαν 5 μπάλες και 10 εμφανίσεις των ομάδων της Super League, με τις υπογραφές των παικτών. Επιπλέον, η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος με το οποίο ενισχύει τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, ήταν ο βασικός χορηγός της διοργάνωσης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.