ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ. Ισχυρή στήριξη από την ΟΠΑΠ Κύπρου «για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Ο επιτυχημένος θεσμός, πέρα από την αγωνιστική και κοινωνική του διάσταση, με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου αποτέλεσε και φέτος ένα αγώνα ενίσχυσης του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΠΑΠ, παραδόθηκε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα επιταγή ύψους €10.000 για ενίσχυση του έργου του.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης, η ΟΠΑΠ συνεχίζει να είναι σταθερός σύμμαχος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και να στηρίζει έμπρακτα το σημαντικό έργο που παράγει. Η εμπλοκή στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, έγινε με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.
    
Την επιταγή παρέδωσε κ. Σπύρος Σπύρου, διευθυντής της διοργάνωσης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Ο κ. Σπύρου ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την πρωτοβουλία της και τόνισε τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης χορηγίας, μέσω της οποίας ενισχύονται τα προγράμματα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Δρ. Πόπη Κανάρη ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη και την αξιοποίηση αυτής της στήριξης για υλοποίηση του οράματος του Ιδρύματος για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Ο εντέκατος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 18-19 Μαρτίου 2017, προσελκύοντας χιλιάδες δρομείς που βοήθησαν με τη συμμετοχή τους στην ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.