Συνάντηση κορυφής στα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου!

Οι αθλητές που χάρισαν στην Κύπρο τις ανεπανάληπτες στιγμές στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στην Αυστραλία, αλλά και άλλες παγκόσμιες διακρίσεις, συναντήθηκαν και πάλι. Αυτή τη φορά όχι για να αγωνιστούν αλλά για να χαρούν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον διαχρονικό χορηγό τους, την εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου.

Η συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (19/4/2018) στα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου στη Λευκωσία, μέσα σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα που οι ίδιοι οι αθλητές χαρακτήρισαν οικογενειακό! «Στην αγάπη της οικογένειάς σας και των δικών σας ανθρώπων προσθέστε και τη δική μας, γιατί και εμείς έτσι σας νιώθουμε. Μέλη της δικής μας οικογένειας» τους  προέτρεψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Δημήτρης Αλετράρης, βεβαιώνοντας τους ότι: «H ΟΠΑΠ Κύπρου θα είναι κοντά σας με την ίδια θέρμη και ειλικρίνεια, θεωρώντας ότι η στήριξη που σας παρέχουμε, αποτελεί την πιο ουσιαστική επένδυση στον αθλητισμό, αλλά και στο σύνολο των νέων μας. Γιατί, όπως και παλαιότερα σας είπα, αποτελείτε την πιο αυθεντική εικόνα του κυπριακού αθλητισμού, αποτελείτε τα πρότυπα για χιλιάδες παιδιά και νέους που θέλουν να σας αντιγράψουν. Προτάσσοντας διαρκώς μέσα από την προσπάθειά σας και το ήθος που σας διακρίνει».

Στα συγχαρητήρια του κυρίου Αλετράρη για τη συνολική προσπάθειά τους, πρόσθεσε τον έπαινο της ΟΠΑΠ Κύπρου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, Ισίδωρος Μακρίδης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως οι επιτυχίες των αθλητών  τιμούν και προβάλλουν άξια την μικρή μας πατρίδα.

Παραλαμβάνοντας την ανανέωση της χορηγίας της ΟΠΑΠ Κύπρου από την Διευθύντρια Μάρκεττιγκ της εταιρίας, Αγάθη Μανναρίδου, όλοι οι αθλητές εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση αλλά και τις ευχαριστίες τους, τονίζοντας ότι «χρόνια τώρα νιώθουμε την ΟΠΑΠ Κύπρου σαν οικογένειά μας με τη στήριξή της να είναι το δυνατό εφόδιό μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε». Απευθυνόμενος μάλιστα στους συναθλητές του, ο κορυφαίος μας σκοπευτής Γιώργος Αχιλλέως, ο οποίος καταγράφει και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου, υπενθύμισε ότι «η ΟΠΑΠ Κύπρου μας στηρίζει όχι μόνο στις επιτυχίες μας, αλλά και στους καιρούς τους δύσκολους», γεγονός που επιβεβαιώθηκε με ανακούφιση και εκτίμηση από όλους τους αθλητές.

Ιδιαίτερης υποδοχής έτυχε τόσο από τους ανθρώπους της ΟΠΑΠ Κύπρου όσο και από τους συναθλητές της, η Διαμάντω Ευριπίδου η οποία κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες. Η Διαμάντω αποτελεί το νεότερο μέλος της ομάδας των αθλητών, που στηρίζει  η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Τη λάμψη από τις διακρίσεις τους και την καθαρότητα της αθλητικής τους προσπάθειας αλλά και με το γλυκό χαμόγελό τους πλημμύρισαν τα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου οι αθλητές: Παύλος Κοντίδης, Γιώργος Αχιλλέως, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Απόστολος Παρέλλης, Ελένη Αρτυματά, Ανδρέας Χάσικος, Μάριος Γεωργίου, Ραμόνα Παπαϊωάννου, Αντρη Ελευθερίου, Διαμάντω Ευριπίδου, Κυριακή Κουττούκη, Νεκταρία Παναγή, Παναγιώτα Ανδρέου, Αντρη Χριστοφόρου, Κώστας Σταθελάκος και Αντώνης Αρέστη.     

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Οι δηλώσεις (από τις οποίες οι συνάδελφοι μπορούν να επιλέξουν) γίνονται κατά σειρά από τους (οι δηλώσεις των αθλητών είναι πολύ σύντομες):

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΤΡΑΡΗΣ - Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ - Σκοποβολή
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΤΟΥΚΗ - Ταεκβοντο
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ - Στίβος
ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ - Στίβος
ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ - Ιστιοπλοϊα
ΡΑΜΟΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - Στίβος
ΕΛΕΝΗ ΑΡΤΥΜΑΤΑ - Στίβος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΔΡΕΟΥ - Σκοποβολή
ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ - Στίβος
ΑΝΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ - Ποδηλασία
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΣΙΚΟΣ - Σκοποβολή
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΕΛΑΚΟΣ - Στίβος
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΕΣΤΗ - Παραολυμπιακοί
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ - Μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ Κύπρου