ΟΠΑΠ-ΚΟΑ: Για μια νέα «πτέρυγα ζωής»

ΟΠΑΠ και ΚΟΑ συνεργάστηκαν άλλη μια φορά, όχι για να στηρίξουν αθλητική διοργάνωση, αλλά για να κερδίσουν έπαθλο ανθρωπιάς. Την Τετάρτη 2 Μαϊου, διοργάνωσαν μια πρωτότυπη εκδήλωση, με κύριο σκοπό την στήριξη του Φιλανθρωπικού-Εθελοντικού Οργανισμού Ποδοσφαιριστών «Γκόλ στη Ζωή’, για την ανέγερση της πτέρυγας πρώτων βοηθειών στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ένα ξεχωριστό fashion show με πρωταγωνιστές τους αθλητές του τόπου μας, οι οποίοι παρά το δύσκολο πρόγραμμα προετοιμασίας τους, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση.

Αθλητές υψηλής επίδοσης Ολυμπιακών – ατομικών αθλημάτων, παραολυμπιονίκες, αθλητές Α’ κατηγορίας ομαδικών αθλημάτων και αθλητές σε τροχοκάθισμα, Special Olympics. Στην βραδιά περάστηκαν μηνύματα της ισότιμης συμμετοχής των ΑΜΕΑ στην καθημερινή ζωή, καθώς συμμετείχαν μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές στην πασαρέλα.

Την όμορφή αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους επίτιμοι προσκεκλημένοι, στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και στελέχη των ΜΜΕ.

Τους αθλητές έντυσαν γνωστοί Κύπριοι σχεδιαστές όπως RITTA ATTALA, GRERGORY MORFI, KRISTO AVRAAM, TIORRAS.

Η όλη εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των δύο διοργανωτών, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.