Συγκλονιστική ανταπόκριση στη συναυλία που στήριξε η ΟΠΑΠ Κύπρου

Έδωσε ρεύμα η ψυχή!

«Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα» προέτρεψαν με το τραγούδι τους ο Διονύσης Σαββόπουλος και η παρέα του στη μεγάλη συναυλία. Κι όντως… Η ψυχή των ανθρώπων της Κύπρου ανταποκρίθηκε αυθόρμητα κι έδωσε ρεύμα στην ελπίδα και την ανθρωπιά! 

Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ασθενών, με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, είχε στόχο την ευαισθητοποίηση του κυπριακού κοινού και στην ενθάρρυνση, ιδιαίτερα των νέων, ώστε να δηλώσουν δότες οργάνων. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, 168 συνάνθρωποί μας δήλωσαν υπεύθυνα την επιθυμία τους να γίνουν δότες οργάνων, ενώ άλλοι 80 υπέβαλαν αίτηση για εγγραφή στο Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών.

Οι αριθμοί καταγράφουν ήδη μια εξαιρετική επίδοση σε σχέση με την ανταπόκριση στα προηγούμενα χρόνια και επιβεβαιώνουν ότι οι άνθρωποι της Κύπρου κοινωνούν τα μηνύματα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασθενών και γίνονται δότες οργάνων προσπερνώντας τις όποιες αναστολές και φοβίες.

Παράλληλα, η πρωτοφανής προσέλευση κόσμου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, συνέβαλε δυναμικά και στην οικονομική στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασθενών, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει με ουσιαστικό τρόπο τις πολυσήμαντες προσπάθειές του.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της μεγάλης συναυλίας της 11ης Οκτωβρίου και βεβαιώνει ότι θα συνεχίσει με συνέπεια την ανθρωποκεντρική πορεία που ακολουθεί στην κυπριακή κοινωνία εδώ και πενήντα χρόνια, δημιουργώντας γέφυρες προσφοράς με πυλώνες τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον, τον αθλητισμό και προπαντός την υγεία. Ιδιαίτερα όμως, η ΟΠΑΠ Κύπρου ευχαριστεί τους ανθρώπους του τόπου μας, που με την παρουσία τους στη μεγάλη συναυλία της 11ης Οκτωβρίου έδωσαν ρεύμα με την ψυχή τους και φώτισαν την πιο συγκλονιστική γέφυρα ζωής!