13/02/2012
Σπανούλης και Διαμαντίδης έδωσαν τα χέρια πριν το ντέρμπι του Σαββάτου μπροστά στις κάμερες της ΟΠΑΠ

Μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι των «αιωνίων» οι κορυφαίοι Έλληνες των δυο ομάδων επέλεξαν ως …στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ΟΠΑΠ.

Έδωσαν τα χέρια μπροστά στην κάμερα της ΟΠΑΠ TV, στην οποία μίλησαν για όλα, και τα έδωσαν ξανά λίγα λεπτά αργότερα μέσα στο στούντιο της κλήρωσης του Τζόκερ, μοιράζοντας πολλά χαμόγελα στους τηλεθεατές, με τη βοήθεια του παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου. Και μπορεί η κλήρωση να κατέληξε σε Τζακ Ποτ, ο αγώνας του προσεχούς Σαββάτου θα έχει οπωσδήποτε νικητή.

Στην ΟΠΑΠ TV δήλωσαν:

Για τη συνεργασία ΟΠΑΠ με το μπάσκετ:

Β.Σ.:«Είναι σημαντικό που υπάρχει ένας οργανισμός που στηρίζει το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις που περνάει η χώρα μας. Όταν υπάρχει τέτοια βοήθεια μόνο καλό μπορεί να κάνει. Πιστεύω ότι είμαστε τυχεροί που υπάρχει αυτή η ενίσχυση, γιατί αλλιώς δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα. Ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και τα επόμενα χρόνια γιατί ο αθλητισμός και το μπάσκετ το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Δ.Δ.:«Στις δύσκολες μέρες που περνάμε είναι επιτυχία για το μπάσκετ το ότι έχει τον ΟΠΑΠ δίπλα του. Εύχομαι να συνεχιστεί για πολλά χρόνια αυτή η συνεργασία. Ελπίζω το μπάσκετ να συνεχίσει να είναι ψηλά, όπως συμβαίνει και τώρα μέσω της Εθνικής ομάδας αλλά και των συλλόγων. Εύχομαι ο ΟΠΑΠ να συνεχίζει να στηρίζει για πολλά χρόνια το ελληνικό μπάσκετ».

Για το κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας:

Β.Σ.:«Να έχουμε υγεία. Αν είμαι καλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το καλό είναι ότι βγαίνουν καινούργια ταλέντα στο μπάσκετ που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να μας αντικαταστήσουν και εμάς. Το ελληνικό μπάσκετ έχει και παρόν και μέλλον».

Δ.Δ.:«Το μόνο που θέλω να πω είναι καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα η οποία παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Ευχόμαστε να τους δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για ατομικούς και ομαδικούς στόχους:

Β.Σ.:«Ατομικά θέλω να έχω υγεία που είναι και το σημαντικότερο πράγμα για κάθε αθλητή. Ομαδικά θέλω να κατακτήσουμε τους στόχους με την ομάδα».

Δ.Δ.:«Οι στόχοι οι ατομικοί είναι μέσα από την ομάδα. Όπως και ο Βασίλης και η ομάδα του θέλουν να κατακτήσουν τίτλους, έτσι και εμείς θέλουμε το ίδιο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και μακάρι να κατακτήσουμε τους τίτλους».

Για τον ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα:

Β.Σ.: «Δεν κάνει καλό στο ελληνικό μπάσκετ να υπάρχει μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Το παράδειγμα της Ρόδου και του Πανιωνίου είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία που έχουν αντίκτυπο στο μπάσκετ. Εύχομαι να ξεπεραστούν και το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο».

Δ.Δ.:«Το πρωτάθλημα δεν είναι το πλέον ανταγωνιστικό και τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ. Πέρα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όμως υπάρχουν κάποιες καλές ομάδες. Το σημαντικό είναι να είσαι σοβαρός. Ένα παράδειγμα είναι η ήττα μας από την Καβάλα που δεν ήμασταν σοβαροί και χάσαμε».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΣΗΜ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ.
Σπανούλης και Διαμαντίδης στην ΟΠΑΠ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου - Φωτογραφία 1
Σπανούλης και Διαμαντίδης στην ΟΠΑΠ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου - Φωτογραφία 2