05/03/2012
Νέο πρόγραμμα στήριξης των άστεγων από την ΟΠΑΠ

Τα γεύματα όσων φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ «Κλίμακα», αλλά και όσων άστεγων σιτίζονται σ' αυτές δυο φορές κάθε εβδομάδα, διασφαλίζει από χτες η ΟΠΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσει και το οποίο εφέτος δίνει έμφαση στη ελάχιστη συνδρομήστους ανθρώπους που βιώνουν την πιο ακραία μορφή φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Ειδικότερα, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. από χτες (28/2) προσφέρονται:

  • Δύο (2) γεύματα ημερησίως έως το τέλος του έτους για τους 25 ανθρώπους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης.
  • Τα γεύματα με τα οποία η οργάνωση σιτίζει κάθε Δευτέρα και Τετάρτη τα περίπου 120 άτομα στις εγκαταστάσεις της, για διάστημα έξι μηνών.

Παράλληλα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. διασφαλίζει ως το τέλος του χρόνου την προμήθεια των ειδών καθημερινής ανάγκης (απορρυπαντικά, σαπούνια, καφέδες, νερά κλπ.) έως του ποσού των 1.000 ευρώ το μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, το πρόγραμμα στήριξης των άστεγων, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Κλίμακα», με τη συνδρομή δεκάδων εθελοντών εργαζομένων της ΟΠΑΠ, στη διάρκεια του οποίου θα διατεθούν συνολικά 1.600 γεύματα, 500 μπουφάν και 500 υπνόσακοι, σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας όπου διαβιούν άστεγοι (Σόλωνος, Μοναστηράκι, Πειραιώς, Σταδίου, Πειραιάς).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ <ΚΛΙΜΑΚΑ> ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ - Φωτογραφία 1
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ <ΚΛΙΜΑΚΑ> ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ - Φωτογραφία 2
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ <ΚΛΙΜΑΚΑ> ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ - Φωτογραφία 3