05/03/2012
Συνέντευξη Τύπου – Τρίτη, 6 Μαρτίου Με αφορμή την έναρξη εγγραφών του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2012 και της χορηγίας της ΟΠΑΠ Α.Ε. προς τ

Τριάντα χρόνια συμπληρώνει εφέτος ο Kλασικός Mαραθώνιος της Αθήνας και με την ευκαιρία αυτή, προγραμματίζεται μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, στην Ελλάδα και διεθνώς, έτσι ώστε, η εφετινή επετειακή διοργάνωση να έχει εορταστικό χαρακτήρα, να αποτελέσει συνέχεια, αλλά και να δώσει νέα ώθηση στην επιτυχημένη διεθνή τριπλή διοργάνωση: αθλητισμού, πολιτισμού και προβολής της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη, 6 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. (Κηφισού 62), θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννη Σπανουδάκη, του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλειου Σεβαστή και του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS)Paco Borao.

Στη διάρκεια της θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ώρα της επίσημης έναρξης των εγγραφών συμμετοχής στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο 2012, μέσω στης ιστοσελίδας (www.athensclassicmarathon.gr).

Επίσης, η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα ανακοινώσει την χορηγία που αποφάσισε το Δ.Σ. της εταιρείας προς την AIMS, η οποία συμπληρώνει εφέτος 30 χρόνια από τη δημιουργία της και αποφάσισε να ανοίξει γραφεία και στην Αθήνα.

Τέλος, θα γίνει αναφορά στο πρόγραμμα προβολής του Μαραθωνίου σε διεθνείς μαραθωνίους, καθώς και στο συνέδριο της AIMS που θα γίνει στην Πράγα και στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από 100 και πλέον διοργανώτριες επιτροπές Μαραθώνιων Δρόμων από όλο τον κόσμο. Σημειώνουμε ότι η προβολή του Μαραθωνίου της Αθήνας στο εξωτερικό είναι χορηγία του ΕΟΤ, μέσω της Καμπάνιας «www.visit Greece».

Ο 30ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες αθλητές από το εξωτερικό, αλλά και να καταγράψει νέο ρεκόρ ελληνικών συμμετοχών, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, καθώς πρόκειται για διοργάνωση που έχει περάσει στη συνείδηση των Ελλήνων.

Πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων ΟΠΑΠ Α.Ε. (κα .Αθηνά Ψαρούλη)τηλ :210 -5798260

Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ (κ. Μπάμπης Ζαννιάς) τηλ. 210-9352810

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.