11/04/2012
Συνεχίζεται με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Α.Ε. το πρόγραμμα των συσσιτίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμου και του Προέδρου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννη Σπανουδάκη στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων

Με δυο νέες αποφάσεις του το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. ενέκρινε τη συνέχιση υλοποίησης του προγράμματος «Η Εκκλησία στους δρόμους», το οποίο αφορά στη διανομή 10.000 μερίδων φαγητού σε καθημερινή βάση σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, καθώς και του προγράμματος «η Εκκλησία στο σπίτι», που αφορά στη διανομή σε μηνιαία βάση τροφίμων (δέματα αγάπης) σε 2.219 ελληνικές οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Και τα δυο προγράμματα υλοποιούνται σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρείας ‘‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ'', της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την Μεγάλη Τετάρτη, 11 Απριλίου στις 14:45, σε μια συμβολική κίνηση, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης, θα επισκεφθούν το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Σοφοκλέους και Πειραιώς - Αθήνα), απ' όπου γίνεται διανομή συσσιτίου σε καθημερινή βάση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.