23/04/2012
Στη Ζαχάρω Ηλείας ο χτεσινός τυχερός του Τζόκερ

Με ένα δελτίο αξίας 11 ευρώ κέρδισε 2.010.023,97 ευρώ ο υπερτυχερός της χτεσινής κλήρωσης του Τζόκερ. Το δελτίο είχε κατατεθεί σε πρακτορείο της Ζαχάρως Ηλείας.
Κατά την ίδια κλήρωση αναδείχθηκαν δυο (2) τυχεροί στη 2η κατηγορία (5άρια) με το κάθε δελτίο να κερδίζει 81.573,55 ευρώ. Το ένα κατατέθηκε στη Σκύρο και κόστισε 9,50 ευρώ και το δεύτερο στη Δασούπολη Λευκωσίας και κόστισε 6,50 ευρώ.

Στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή στην πρώτη κατηγορία νικητών θα μοιραστούν τουλάχιστον 600.000 ευρώ.

Εξάλλου, στην 1η κατηγορία των τυχερών της επόμενης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ (την Κυριακή) θα μοιραστούν τουλάχιστον 200.000 ευρώ μετά το Τζακ-ποτ που σημειώθηκε χτες. Αντίθετα στην 2η κατηγορία (6άρια) βρέθηκαν δυο (2) τυχερά δελτία που είχαν κατατεθεί στην Πετρούπολη και στην Καλλιθέα και είχαν κοστίσει αντιστοίχως 50 λεπτά και 16,5 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι οι χτεσινές κληρώσεις ήταν και οι τελευταίες που έγιναν με τις γνωστές παλιές κληρωτίδες, καθώς αυτές "συνταξιοδοτούνται" μετά από περίπου δυο δεκαετίες ευδόκιμης υπηρεσίας και τη θέση τους παίρνουν από το Σαββατοκύριακο νέες, οι οποίες πέρα από την εμφάνιση, ουσιαστικά αντικατοπτρίζουν τη διαφορά τεχνολογίας που έχει επέλθει μεταξύ των διαφορετικών εποχών κατασκευής τους και συγκεκριμένα διαθέτουν:

     Εξελιγμένους μηχανισμούς λειτουργίας

     Σύγχρονη και σύνθετη σχεδίαση ως προς την εμφάνισή τους

     Αυτοματοποιημένη χρήση τους μέσω Η/Υ

     Πιστοποίηση με σύγχρονα κριτήρια

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.