21/05/2012
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. τρέχει και στο 58ο Ράλλυ Ακρόπολις αλλά και στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. πατάει γκάζι, κάνει ορθοπεταλιά και τρέχει στους ελληνικούς δρόμους συμμετέχοντας σε ακόμη δυο διεθνείς διοργανώσεις: ως επίσημος χορηγός στο 58ο Ράλλυ Ακρόπολις, έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, η εκκίνηση του οποίου θα δοθεί το απόγευμα της Πέμπτης 24 Μαΐου στο Ζάππειο, και ως Μέγας Χορηγός στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2012, έναν από τους πλέον συναρπαστικούς ποδηλατικούς αγώνες στην Ευρώπη, ο οποίος συνεχίζεται αύριο και τερματίζει την Κυριακή στην Αθήνα.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. και με τις δυο αυτές συμμετοχές αποδεικνύει ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος στυλοβάτης του Αθλητισμού στη χώρα μας.

Στο Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου, συμμετέχουν πληρώματα από 32 χώρες, μεταξύ των οποίων σπουδαία ονόματα των αγώνων αυτοκινήτων, τα οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν στις σκληρές συνθήκες 410 χιλιομέτρων, με τις συνολικά 22 ειδικές διαδρομές.

Κατά τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που οργάνωσαν οι διοργανωτές του Ράλλυ Ακρόπολις την ΟΠΑΠ Α.Ε. εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ Γρηγόρης Φελώνης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η εταιρεία βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος, ανταποδίδοντας μέρος της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι Έλληνες στα τυχερά της παιχνίδια.

Στον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2012, η εκκίνηση του οποίου δόθηκε προχτές στην Αρχαία Κόρινθο, μετέχουν 1002 ποδηλάτες, χωρισμένοι σε 17 ομάδες, εκ των οποίων οι 4 ελληνικές και οι 13 από το εξωτερικό. Η διαδρομή που θα καλύψουν οι ποδηλάτες ως την Κυριακή, οπότε και θα τερματίσουν στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα είναι περίπου 600 χιλιόμετρα, τα περισσότερα στην Πελοπόννησο και περιλαμβάνει 5 ετάπ.

Και οι δυο αυτοί αγώνες προβάλλουν διεθνώς τη χώρα μας, γεγονός που αποτελεί, επίσης, σταθερή επιδίωξη της ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε τρέχει και στο Ράλλυ Ακρόπολις
Η ΟΠΑΠ Α.Ε τρέχει και στο Ράλλυ Ακρόπολις
Η ΟΠΑΠ τρέχει και στον ποδηλατικό γύρο Ελλάδος