10/09/2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της διεθνούς κινητοποίησης κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη η ΟΠΑΠ Α.Ε. συμμετέχει στη μεγαλύτερη συμβολική δράση «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2009», υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Διεθνούς Οργανισμού WWF.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 θα σβήσουν τα φώτα του κεντρικού κτιρίου της εταιρείας στην λεωφόρο Κηφισού από 20:30 μμ. ως 21:30 μμ., χωρίς να επηρεαστούν οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ & ΠΡΟΤΟ, καθώς και οι λειτουργίες της εταιρίας.

Με τον τρόπο αυτό η ΟΠΑΠ Α.Ε συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των κοινωνικών της εταίρων κάνοντας πράξη την Περιβαλλοντική της Πολιτική και υλοποιώντας το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας. Παράλληλα, η εταιρία παροτρύνει το σύνολο των εργαζομένων που απασχολεί να συμμετάσχουν κι αυτοί με τη σειρά τους στη συγκεκριμένη δράση σβήνοντας τα φώτα του σπιτιού τους το βράδυ του Σαββάτου.

Η πρωτοβουλία «Ώρα της Γης» συμβάλλει καθοριστικά στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού αναφορικά με περιβαλλοντολογικά θέματα και προτρέπει στην ανάληψη δράσης με σκοπό να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των κλιματικών αλλαγών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Earth Hour», μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού www.earthhour.org.