Η ΟΠΑΠ Κύπρου συμπορεύεται και φέτος με τον ΠΑΣΥΚΑΦ σε ένα ακόμα ταξίδι ανθρωπιάς

Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, ανακοινώθηκε η ανανέωση της στήριξης του ΠΑΣΥΚΑΦ από την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου δίνει και φέτος το παρών ως ο μεγάλος χορηγός της εκστρατείας ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ», καθώς και όλων των σχετικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Στόχος της εν λόγω εκστρατείας, η οποία λαμβάνει την πολύτιμη ενίσχυση της ΟΠΑΠ Κύπρου εδώ και 19 χρόνια, είναι η έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο.

Εκ μέρος του Οργανισμού, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Ισίδωρος Μακρίδης τόνισε: «Η Εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου δηλώνει παρούσα και - όπως κάθε χρόνο - στηρίζει τόσο την κεντρική εκστρατεία, όσο και πολλές από τις παράπλευρες εκδηλώσεις, ενισχύοντας δημιουργικά την κοινή συμπόρευση της ΟΠΑΠ Κύπρου με τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Συμπόρευση που άρχισε το 2000 με γερά υπόβαθρα της συνεργασίας μας, την ειλικρίνεια, το σεβασμό και την έγνοια μας να σταθούμε κοντά στον άνθρωπο.»

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο καρκίνος δεν επιλέγει συγκεκριμένη ηλικία, φύλο ή κοινωνική τάξη και πως χτυπά αδιάκριτα την πόρτα του καθενός μας, τότε μπορούμε να αντιληφθούμε εντονότερα την ανάγκη της καθολικής συμμετοχής στην εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ  και την ενίσχυση των προγραμμάτων του.», πρόσθεσε ο κ. Μακρίδης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο πλαίσιο της εκστρατείας «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» θα πραγματοποιηθεί το πανηγυράκι αγάπης την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα διοργανωθεί και η δραστηριότητα «ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ», η οποία θα περιλαμβάνει χειροτεχνίες, ζωγραφική και κατασκευές για μικρά παιδιά.

Η εκστρατεία «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» θα ολοκληρωθεί με τον θεσμοθετημένο οδικό έρανο, από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου.