Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για τη νέα παγκόσμια επιτυχία του

Αέρας υπερηφάνειας φύσηξε ξανά στο νησί μας! Κι ο αέρας αυτός φέρνει μαζί του τις νέες διακρίσεις του καταξιωμένου αθλητή μας Παύλου Κοντίδη ο οποίος ανέδειξε την Κύπρο μας ξανά σε διεθνές επίπεδο με την κατάκτηση της 4ης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, γεγονός το οποίο αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία διαχρονικά και ουσιαστικά στηρίζει τον Κύπριο αθλητή, εκφράζει τα συγχαρητήρια της για τα μέχρι τώρα επιτεύγματά του και εύχεται στον Παύλο να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο άθλημά της ιστιοπλοΐας.

Η συγκίνηση και η περηφάνια δεν είναι το μόνο που μας προσφέρει ο ταλαντούχος αθλητής μας. Το έργο του και τα επιτεύγματά του εμπνέουν τους νέους του τόπου μας και δίνουν θάρρος και ελπίδα σε όσους θέλουν να επιτύχουν το όνειρό τους και με το δικό τους τρόπο να αναδείξουν το νησί μας στο εξωτερικό.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου μέσα από το πολυεπίπεδο και ουσιαστικό της έργο στηρίζει όλους αυτούς που αποτελούν πηγή έμπνευσης για την κοινωνία μας.