Η ΟΠΑΠ Κύπρου από το γήπεδο της ανθρωπιάς, στηρίζει ξανά το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου παρουσιάστηκε η νέα συμμαχία ζωής της ΟΠΑΠ Κύπρου με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Με συνοδοιπόρο, αυτή τη φορά, την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών του «Γκολ στη Ζωή» η ΟΠΑΠ Κύπρου, κάλεσε τους νέους στρατιώτες να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, με στόχο να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Από το γήπεδο της ανθρωπιάς που επέλεξε εδώ και πολλά χρόνια να δραστηριοποιείται, η ΟΠΑΠ Κύπρου ευαισθητοποιεί και ξαναφέρνει στο επίκεντρο το Καραισκάκειο Ίδρυμα και τον αγώνα του «για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Σε χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Δημήτρης Αλετράρης,  σημείωσε: «Όταν, το 2012, δημιουργήσαμε τη συμμαχία ζωής με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, είχαμε υποσχεθεί ότι θα σταθούμε κοντά του, στήριγμα δυνατό στο τεράστιο έργο του. Τηρούμε την υπόσχεσή μας, με τους ανθρώπους του Ιδρύματος να βιώνουν τη συνέπεια της ΟΠΑΠ Κύπρου, μέσα από πολλούς και δημιουργικούς τρόπους.»

Και πρόσθεσε: «Στη νέα μας διαφημιστική εκστρατεία, οι πρωταγωνιστές των γηπέδων μας, γίνονται και πρωταγωνιστές στον αγώνα για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία. Προτάσσοντας όλα όσα όμορφα τους έχει δώσει η αγωνιστική τους παρουσία, μπορούν να μεταφέρουν αποδοτικά την προτροπή στους νέους μας, να γίνουν δότες μυελού των οστών. Να γίνουν και οι ίδιοι πρωταγωνιστές στο γήπεδο της ζωής, σημειώνοντας τα γκολ της ανθρωπιάς.»

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εμπνευστής του «Γκολ στη Ζωή» κ. Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΟΠΑΠ Κύπρου για την άμεση ανταπόκριση, αλλά και την ευαισθησία που έδειξε έτσι ώστε να στηρίξει την προσπάθειά μας αυτή για να καλέσουμε τον κόσμο και ειδικά τους νέους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Οι ποδοσφαιριστές ενωμένοι βάζουν "Γκολ στη Ζωή" και είναι στήριγμα στην κοινωνία μας και όπως και η ΟΠΑΠ, έτσι κι εμείς στηρίζουμε κάθε αγώνα."

Τη βαθιά της ευγνωμοσύνη, εκ μέρους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, εξέφρασε και η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Δρ. Πόπη Κανάρη. Η Δρ. Κανάρη τόνισε πως αυτό που κάνει τη στάση της ΟΠΑΠ Κύπρου ξεχωριστή είναι η συνέπειά της και η αποφασιστικότητά της για ουσιαστική στήριξη της κυπριακής κοινωνίας με πράξεις και δράσεις αγάπης. Επίσης, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και το Γκολ στη Ζωή που με την εμπλοκή τους σε αυτή την εκστρατεία προσελκύουν νέους ανθρώπους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η ειδική διαφημιστική εκστρατεία της ΟΠΑΠ Κύπρου που τρέχει αυτό το διάστημα προωθεί, με πρωταγωνιστές γνωστούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, μήνυμα προς τους νέους στρατιώτες για να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών. Στην τηλεοπτική διαφήμιση συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι ποδοσφαιριστές μας, που άφησαν για λίγο το γρασίδι και έπαιξαν, κυριολεκτικά, μπάλα σε άλλο γήπεδο. Γιάννης Οκκάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Νικολάου και Δημήτρης Χριστοφή μεταφέρθηκαν από το γρασίδι στο παρκέ και έβαλαν γκολ και καλάθι στη ζωή, παρακινώντας τους νέους μας να αλλάξουν κι εκείνοι γήπεδο και να παίξουν στο γήπεδο της ανθρωπιάς.