14/06/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μέλος και του Δ.Σ. της E.L ο Σπανουδάκης

Μέλος και του Δ.Σ. της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λοταριών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης εξελέγη και μέλος του Δ. Σ. της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λοταριών, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λοταριών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι και στην οποία μετείχαν - και ψήφισαν - εκπρόσωποι από 73 Λοταρίες.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή διάκριση, ταυτόχρονα και αναγνώριση της ΟΠΑΠ Α.Ε. ως μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς.

Αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λοταριών είναι η προώθηση της ανάπτυξης και της αποτελεσματικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής και διεθνούς βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών, τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σπανουδάκης, από τον περασμένο Οκτώβριο, είναι αντιπρόεδρος της European Lotteries Sports (ELS), η οποία είναι ένας ανεξάρτητος φορέας, ο οποίος λειτουργεί σε συνεργασία με την European Lotteries (EL) και την WLA (World Lotteries Association), αριθμεί 18 μέλη από 17 χώρες και μέλη της είναι εταιρείες που διεξάγουν αθλητικό στοίχημα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.