24/06/2011
Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση προς τους Δημοσιογράφους

Παρακαλούνται όσοι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 σκοπεύουν να επισκεφθούν τους χώρους όπου διοργανώνονται οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους αθλητές των Special Olympics, και μόνο για τις ώρες 17:00-18:30 να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 5798260 και 210 5798487 ( Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων) ώστε να δώσουν τα στοιχεία τους ( απαραίτητος και ο αριθμός ταυτότητας), προκειμένου να εκδοθεί ειδική κάρτα εισόδου από την Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων.

Θυμίζουμε τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η ΟΠΑΠ Α.Ε.:

Πρόγραμμα Host Town

Τετάρτη 22 Ιουνίου Ξενοδοχείο Golden Coast

Πέμπτη 23 Ιουνίου Κατασκήνωση Στρατού στον Άγιο Ανδρέα

Games Time

Τετάρτη 29 Ιουνίου Κατασκήνωση Αεροπορίας στον Άγιο Ανδρέα

Πέμπτη 30 Ιουνίου Κατασκήνωση Υπουργείου Υγείας στον Άγιο Ανδρέα (εκεί θα μεταφερθούν και οι αθλητές από τις διπλανές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας και της Αστυνομίας)

Παρασκευή 1 Ιουλίου Κατασκήνωση Στρατού στον Άγιο Ανδρέα

Σάββατο 2 Ιουλίου Κατασκήνωση Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα

Κυριακή 3 Ιουλίου Ξενοδοχείο Golden Coast.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται τα απογεύματα και η διάρκειά τους θα είναι πέντε ωρών και συγκεκριμένα μεταξύ 17:00 και 22:00. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να παρευρίσκονται στο χρονικό διάστημα 17:00-18:30

Ειδικότερα, ως προς το πρόγραμμα αναλυτικά έχουν προβλεφθεί:

Δράσεις:

· Ομαδικά Διαδραστικά Παιχνίδια:

Οι αθλητές χωρίζονται σε ομάδες και καλούνται να ανταπεξέλθουν σε μια σειρά δραστηριοτήτων με δημιουργικότητα, φαντασία και ομαδικό πνεύμα. Οι κριτές του κάθε παιχνιδιού καθορίζουν τους νικητές

· Special Olympics Idol:

Οι αθλητές με την παρότρυνση των παρουσιαστών καλούνται να δημιουργήσουν μουσικά groups (έως 5 άτομα ανά group), να επιλέξουν όνομα για το groupτους και τραγούδι που θα ερμηνεύσουν. Μόλις συμπληρωθούν όλα τα groups ξεκινάει το talent show Special Olympics Idol όπου οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν με τη βοήθεια Karaoke και μια κριτική επιτροπή ψηφίζει τους καλύτερους.

Συναυλία:

Η κάθε εκδήλωση έχει μια συναυλία ενός νεανικού popgroupπου θα ερμηνεύσει γνωστές ξένες επιτυχίες και κάποια δικά του τραγούδια. Τα group είναι τα Κόκκινα Χαλιά (22,23 Ιουνίου), οι C-Real (29,30 Ιουνίου) και οι Εμιγκρέ (1,2,3 Ιουλίου).

Οι συναυλίες θα έχουν διάρκεια μίας ώρας.

DJ Party:

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται κάθε βράδυ με ένα DJ Πάρτι με χορευτικές επιτυχίες απ' όλο τον κόσμο και βεβαίως τη συμμετοχή όλων των αθλητών του εκάστοτε Camp.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.